Odzivi ljudstva na odstop Mira Cerarja: Imeli smo »virantovanje«, sedaj imamo »cmerovanje«, ali bo tudi »šarčevanje«?

foto: Matic Štojs Lomovšek foto: Matic Štojs Lomovšek

Odstop premierja Mira Cerarja je na družbenih omrežjih in forumih sprožil veliko odzivov. Nekaj smo jih objavili že sinoči, tokrat objavljamo izbor bolj svežih (nelektorirano).

lucija usaj

Cerar tudi odgovoren za ilegalen vstop pol milijona temnopoltih mladcev (Twitter)

Mag. Art. Alenka Gotar

Miro Cerar je zgodovina. Skrbi pa me dejstvo, da njegova koalicijska partnerja SD in DeSUS ne prevzemata SOODGOVORNOSTI za ta vladni fiasko zadnjih let! Pa še @jelka_godec in @AnzeLog s svojima komisijama in poročili sta problem! Radi bi ju (in njuni komisiji) pospravili v kot. (Twitter)

Bernard Brščič

Navadiš se na nov BMW 740xD, lete s Falconom, kabinetne priležnice.., ko ti tovariš Plavi sporoči, da si kot marioneta odslužil. Neprijetno. (Twitter)

krtmen‏ @krtmen

baje da je Jani čist zbegan... ubogi revež ne ve...v katero stranko naj skoči... volitve pa vse bližje.. (Twitter)

@freewiseguy

Če bi bil @MiroCerar državnik, bi sedaj predlagal največji opozicijski stranki trimesečno koalicijo za spremembo ustave: ukinitev Državnega sveta, ukinitev trajnega sodniškega mandata, ukinitev neposrednih volitev PR. Ker pa ni državnik, bo te tri mesece jalovo zapravil. (Twitter)

Janez Janša

Če bo @vladaRS sedaj vsaj do volitev res opravljala tekoče posle bo to velik napredek. Doslej namreč niti teh ni. Hrvaška sodišča namreč že tri leta nezakonito rubijo državno NLB. (Twitter)

Lojze Elogrm

Imeli smo "Virantovanje", sedaj imamo "Cmerovanje", ali bo tudi "Šarčevanje"?? (Facebook)

Veza

Smešna vlada, ker so šli z zakonm gradit eno železnico, smešno je pa tudi sodišče, kako naj vlada razlaga projekt, jasno, da ga podpira, če ga podpira, ga ne more hkrati kritizirat.
Naša pravna stroka je zašla v banalnost. (MMC RTV)

sumtb

Židan je levičarski populist s karizmo pisarniškega fikusa, ki je sposoben v štirih letih bankrotirati mnogo bogatejše države od Slovenije, tako da me prav nič ne čudi da ga podpirate levičarski aktivisti. (MMC RTV)

Ludvik Žafran

...že pred enim mesecem napovedan padec vlade.....lahko se začne velika selitev "LDS boys-ov" iz SMC k Šarcu .. tudi stavka šolnikov ni namenjena tej vladi, temveč prihodnji vladi ...zatorej slovenska štrajk inteligenca Wellcome in Laibach - ko vas bo Štrukel porabil za destabilizacijo desne vlade... (Slovenske novice)

Čak mal noris

No, pa je odšel, prepričan sem da na smetišče zgodovine. Govorim zgolj o njegovih političnih NESPOSOBNOSTIH, ki so bile brezmejne. Paradoks pa je, da je na koncu odstopil sam, vsi tisti, ki pa ni jih moral ON odstaviti, pa še veselo ostajajo "na mestu". (MMC RTV)

Tom de Narkel

A cmerasti bo pa sedaj imel dovolj časa, da se bo igral z vlakci na svoji maketi.... (Facebook)

Joža Kač

Kucan ima vse vajeti v rokah.. Kucanov konj Cerar se je izscrpal in ker mu konja Erjavec in Zidan nista pomagala vlecit je Cerarja potegnil iz vprege in se odloco da bo pognal v volitve novega zvezega konja Sarca.. Tako pocnejo strici iz ozadja,ker imajo veliko masla ki so ga predelali v 27 letih samostojnosti Slovenije.. Dokler zivi se nesme razkrit pred drzavljani.. (Facebook)

nazaj na vrh