Nemajhna skrivnost Angelike Mlinar, ki noče povedati, ali ji je prebivališče v preteklosti nudila zaupnica Milana Kučana ali prijatelj Katarine Kresal

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Škandal24 foto: Škandal24

Ko smo pred dnevi razkrili, da je Angelika Mlinar, ki naj bi očitno postala slovenski nacionalni interes in po hitrem postopku dobila celo državljanstvo, da bo lahko v vladi Marjana Šarca postala ministrica iz kvote Stranke Alenke Bratušek, v Sloveniji svoj zasebni posel že spravila v rdeče številke, s partnerjem Stefanom Vavtijem pa sta (bila) neverjetno blizu razvpitemu paru Katarina Kresal in Miro Senica, smo objavili tudi, da sta Mlinarjeva in Vavti kupila stanovanje na sosednji hišni številki v Trnovem. Več, tudi zemljevid te bližini, si lahko ogledate na povezavi.

 

Takrat smo v zemljiški knjigi tudi prvič naleteli na podatek, da sta bila, ko sta kupovala stanovanje v Trnovem, Vavti in Mlinarjeva stalno prijavljena na v tako imenovani Mayerjevi palači v Ljubljani. Gre za hišo v samem centru Ljubljane, naslov je Wolfova 1.

In tu se začne današnja zgodba. V Mayerjevi palači na Wolfovi 1 ne živi kdorkoli, pa tudi lastniki stanovanj tam niso kdorkoli, ampak so dobro znane javne osebe z izjemnimi povezavami v slovenski politiki, predvsem pa je poslopje zadnje mesece za javnost zanimivo zaradi lastniških sporov. A najprej smo želeli informacije preveriti pri ministrski kandidatki Mlinarjevi, zato smo jo včeraj z dopisom, ki ga lahko v okvirju preberete v celoti, zaprosili za naslednje podatke. Pojasnil niti od službe za odnose z javnostmi Stranke Alenke Bratušek nismo prejeli.

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh