Ne boste verjeli: Tito ni ubranil Jugoslavije le pred zlobnim kapitalizmom, ampak celo pred Marsovci!

(Slika: Wikipedia) (Slika: Wikipedia)

Jugoslavijo so pred Marsovci branili »migi«, Tito pa ni samo vedel, ampak je zadevo spremljal in dajal ukaze, kako pred Marsovci ubraniti socialistično državo.

Se spomnite, kako so severnokorejski mediji med zimskimi olimpijskimi igrami v Sočiju poročali, da je njihov komunistični diktator Kim Jong Un osvajal medalje. No, pred zgodbicami o Tito se lahko skrije. Josip Broz se med II. svetovno vojno ni boril proti »okupatorju«, po vojni je osebno vodil obrambo pred – Marsovci.

Srbski Telegraf poroča, da so leta 1975 nad Jugoslavijo opazili neznane leteče predmete (NLP), kako so nad Jadranskim morjem leteli s hitrostjo več kot 6.500 kilometrov na uro. Ker je kazalo, da bodo Marsovci napadli »najuspešnejšo in najlepšo državo na svetu«, je obrambo pred njimi osebno prevzel Tito (nekako podobno kot pri bitki na Neretvi).

Podpolkovnik Zvonko Jurjević, ki se je s svojimi piloti podil za NLP, je Titu neposredno poročal, kaj se dogaja. Marsovci so še posebej radi leteli nad letališčem v Podgorici v Črni Gori, Tito, ki je bil takrat v Igalu, pa je prek radarskega centra v Splitu ukazoval, naj Marsovce uničijo.

Zanimivo je, da so Marsovci vsak dan prileteli iz iste smeri, lov je trajal kar nekaj dni. Profesor Aleksander Kostić je za Večernje novosti, ki jih povzema Telegraf, dejal, da lov za Marsovci ni dobil epiloga in da se je govorilo, da je šlo na neobičajen meteorološki pojav, čeprav meteorologi za kaj takega takrat še niso slišali.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.