Medtem ko je bil policist na dolžnosti varovanja, so mu migranti vlomili v hišo, jo oropali in ustrahovali njegovo ženo z otroci!

  • Napisal  Maja Viher
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Slika je simbolična. (Slika: Biščani.net) Slika je simbolična. (Slika: Biščani.net)

Medtem ko je bihaški policist Elvir Piralić varoval stavbo vlade Unsko-sanskega kantona, je v njegovo hišo vlomilo več ilegalnih migrantov in jo oropalo. Žena je bila z otroci v prvem nadstropju. Čeprav je slišala hrup, se je bala za svoje življenje in življenja otrok, zato jih ni skušala odgnati.

Po pisanju Avaza policist ni prijavil vloma, ker nima nobenega smisla, saj storilcev tako ali tako ne bi prijeli, ker so vsi Mohamedi ali Ahmedi.

To, kar se je zgodilo meni in moji družini, ni osamljen primer. Med migranti najdeš vse mogoče. Ironija je, da je dan prej moja žena v sprejemni center odnesla obleke za migrante, oni pa mi v zahvalo vlomijo, pripoveduje Piralić.

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.