Kdo bi si mislil! Prvorazredni Milan Kučan se je znašel v tožbi zaradi neplačane najemnine!

  • Napisal  Sara Kovač / Nova24tv
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

Objavljamo dokumente, ki razkrivajo, da tudi nedotakljivi Milan Kučan ni tako nedolžen. Namreč, Kučan je bil vsaj enkrat v postopku na sodišču, v tem primeru zaradi neplačila najemnine. 

 

Milan Kučan, ki kot predsednik partije sicer po vsej verjetnosti nikoli ni prejemal mizernih dohodkov in trenutno živi od desetkratnika pokojnine večine Slovencev, kot kaže v svojih študentskih letih in predsedovanju mladinski organizaciji ni bil zmožen pokriti niti najemnine za stanovanje oziroma sta bila brez dohodkov skupaj z ženo, s katero se je poročil leta 1964. Objavljeni dokumenti dokazujejo, da ga je leta 1969 tožilo Stanovanjsko gospodarstvo “Standard” zaradi neplačila najemnine v višini 138,85 dinarjev na naslovu Na Jami 1.

Odločba iz leta 1970 pravi: “Zahtevajočo stranko obveščamo, da se dovoljeni rubež ni zgodil, ker se je zavezana stranka pred enim letom preselila neznano kam. Po izjavah sostanovalcev, na naslovu se ni našlo rubljivih predmetov. Pozivam vas, kje so rubljivi predmeti – pravi naslov zavezane stranke.” Po odločbi sodeč se je Kučan leto dni prej preselil na nov naslov, za sabo pa pustil dolg in prazno stanovanje.

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.