Kako je RTV med izbrance delila bogate nagrade

Nataša Markovič, Dejan Ladika in Erika Žnidaršič - za svojo raboto so dobro plačani. (foto: RTV) Nataša Markovič, Dejan Ladika in Erika Žnidaršič - za svojo raboto so dobro plačani. (foto: RTV)

Na javni RTV so v obdobju, ko je bila v Sloveniji uradno razglašena koronavirusna epidemija, nekaterim vodilnim in izbranim zaposlenim izplačali kar dvojne dodatke za delo v kriznih razmerah, piše Siol.net.

Med prejemniki izplačil so na primer odgovorna urednica dnevnoinformativnega programa Manica Janežič Ambrožič, voditeljica Tarče Erika Žnidaršič in predsednica aktiva novinarjev na TVS Marta Razboršek. Javna televizija, ki se že leta utaplja v rdečih številkah, je za dodatke in nagrade namenila več kot 770 tisoč evrov. Nekateri zaposleni na javni radioteleviziji zaradi vsega tega vodilnim očitajo nepreglednost, klientelizem in korupcijo.

Več https://siol.net/novice/slovenija/kako-so-na-rtv-med-izbrance-delili-bogate-nagrade-534424

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.