Jankovićevi so najbolj zadolžena družina! Dolgove ustvarja tudi županova žena!

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Župan Zoran Janković in njegova žena Mija. SKupaj z njunimi sinovi so verjetno najbolj zadolžena družina v Sloveniji, dolgove pa pokrivamo davkoplačevalci. (Foto: STA) Župan Zoran Janković in njegova žena Mija. SKupaj z njunimi sinovi so verjetno najbolj zadolžena družina v Sloveniji, dolgove pa pokrivamo davkoplačevalci. (Foto: STA)

Družina Zorana Jankovića, dosedanjega župana Ljubljane, je do grla zadolžena.

Podjetje sinov Damijana in Jureta je v stečaju, Damijana so avstrijski upniki poslali v osebni stečaj, ki je razkril, da dolguje milijone davkoplačevalcem, v stečajni masi pa je tudi premoženje očeta Zorana Jankovića.

Tako je zadnja leta posloval s.p. Marije Janković, žene Zorana Jankovića in matere Damijana in Jureta, ki se v javnosti sicer predstavlja kot Mija.

“Kako to, da ta nesolventna firma še ni v stečaju?” je vprašal znani ekonomist, ko smo mu pokazali zgoraj objavljene bilance družbe Boutique “M” – trgovina na drobno Janković Marija s.p. 

Podjetje Jankovićeve soproge poslovno leto končuje v rdečih številkah že leta. Hkrati si tudi ona izposoja denar. Lansko leto je končala hudo zadolžena. Da je podjetje njeno, priča tudi prispevek, objavljen na portalu Žurnal24, kjer se je pohvalila s svojim podjetjem.

Njen s.p. je registriran za celo vrsto dejavnosti, priča izpisek iz Ajpesa, ki pokaže, da se ukvarja tudi s podjetniškim in poslovnim svetovanjem, posredovanjem oglaševalskega prostora, fotografsko dejavnostjo, izobraževanjem, izpopolnjevanjem in usposabljanjem.

Je Zoran Janković, ki ne zna poskrbeti za pošteno in pozitivno poslovanje svojih najbližjih, res človek, ki lahko pošteno in transparentno vodi poslovanje mestne občine prestolnice?

Škandal24

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.