(FOTO) Trk tovornjakov na avtocesti, ena oseba hudo poškodovana

(Slike: PGD Slovenske Konjice/Facebook) (Slike: PGD Slovenske Konjice/Facebook)

Ob 15.50 je v Spodnjem Grušovju, občina SlovenskeKonjice, na avtocesti med Slovensko Bistrico in Tepanjem prišlo do trčenja petih tovornih vozil, poroča PGD Slovenske Konjice.

Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice in Slovenska Bistrica, ki so zavarovali kraj, odklopili akumulatorje, nudili pomoč reševalcem NMPSlovenskeKonjice in Slovenska Bistrica pri oskrbi poškodovane osebe, ki je bila ukleščena v vozilu, posipali cestišče z vpojnimi sredstvi in ga očistili.

 

Zavarovali so tudi kraj pristanka helikopterja policijskega helikopterja, ki je v spremstvu dežurne ekipe HNMP iz Maribora, prepeljal poškodovanca v UKC Maribor. Eno tovorno vozilo je uničeno, štiri pa poškodovana.

Podrobnosti nesreče še niso znane. Znano je le, da se je nesreči  hudo poškodoval madžarski voznik tovornega vozila. Voznika so s helikopterjem odpeljlali v UKC Maribor.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.