fbpx

Bosanski mediji: Migranti hodijo po železniški progi in se skrivajo v železniških predorih Izpostavljeno

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Bosanski mediji: Migranti hodijo po železniški progi in se skrivajo v železniških predorih

Delavci Železnic FBiH opozarjajo, da so na območju Bihaća opazili veliko število migrantov, ki hodijo po železniški progi in železniškem pasu, poroča bosanski spletni portal Biscani.net.

»Delavci ŽFBH na območju Bihaća so med rednimi nalogami naleteli na migrante po železniški progi, v železniških predorih, nadvozih, mostovih. S temi dejanji ogrožajo svoja življenja, še posebej, če upoštevamo nevarnost visoke napetosti 25.000 voltov, ki jih dobavlja železniška kontaktna mreža,« pravi Samir Alagić, direktor Področja infrastrukture Železnice Federacije Bosne in Hercegovine v Bihaću.

Alagić naprej navaja, kako Uprava ŽFBH reagira na način, da člane MUP USK redno obvešča o lokacijah in gibanjih migrantov, delavci Železnic pa jih odstranjujejo z železniške proge in jih opozarjajo na prečeče nevarnosti.

Več o tem TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.