(VIDEO) 16-letnico, ki je sodelovala pri umoru taksista, pretepli, polili z bencinom in zažgali

  • Napisal  M.S., Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
(Slika: PrintScreen/YouTube) (Slika: PrintScreen/YouTube)

Iz Gvatemale prihaja grozljiv posnetek, kako so domačini po talionskem načelu zob za zob obračunali s 16-letno najstnico, ki je bila vpletena v umor 68-letnega taksista. 

Posnetek prikazuje, kako so domačini obkrožili 16-letno dekle, jo pretepli do krvi, nato pa jo polili z bencinom in zažgali. Prvotni posnetek je dolg kar 4 minute in 38 sekund, spodaj objavljamo skrajšanega. Kakor je videti, ni bilo nikogar, ki bi ji priskočil na pomoč. Po poročanju Daily Maila se je to zgodilo leta 2015 v vasi Rio Bravo, 77 kilometrov zahodno od glavnega mesta Gvatemala v istoimenski državi. S 16-letnico pa so obračunali potem, ko je bila domnevno del kriminalne združbe, ki je umorila voznika taksija.

Prav zažgano dekle in dva moška so domnevno ustrelili 68-letnega Carlosa Enriqueja Gonzáleza Noriego, ga nato oropali in pobegnili. Moška sta pobegnila v eno smer, dekle pa v drugo – tako je padlo v zasedo domačinov.

Ko so jo močno pretepli, da je bil njen obraz povsem oblit s krvjo, so jo polili z vnetljivo tekočino in zažgali. Med grozljivim zvijanjem od bolečin se sliši njeno kričanje, ljudstvo, ki ji je sodilo, pa gleda naprej.

Ko je ležala na tleh, je do nje pritekel moški in jo polil z bencinom. Kamera je snemala še naprej in tako posnela njeno telo v plamenih ter njeno smrt. Tiskovni predstavnik policije pa je takrat povedal, da so policisti poskušali poseči v ta incident, vendar naj bi jih mimoidoči blokirali.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh