Ljudem na Kubi je prekipelo, kubanski komunistični predsednik moral z mercedesom zbežati iz havanske soseske Izpostavljeno

  • Napisal  vir: nova24tv.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
printscreen printscreen

Med kubanskimi disidenti kroži posnetek, kako so predsednik Kube Miguel Diaz Canel in še nekateri visoki komunistični uradniki morali zbežati z območja, ki ga je prizadel uničujoč orkan.

 

Nedavno smo poročali, kako kubanske komunistične oblasti prodajajo humanitarno pomoč ljudstvu, ki ga je prizadel močan orkan. Ko se je tam pojavilo še politično vodstvo Kube, pa je ljudem prekipelo in ga je nagnalo iz havanske četrti Regla.

Med njimi je bil tudi kubanski predsednik Miguel Diaz Canel in še nekaj visokih komunističnih veljakov, saj oblasti niso pomagale ljudem s pomočjo, temveč so jim humanitarno pomoč kar prodajali, poroča Breitbart.

POVEZAVA NA VIDEO

Jezna množica ljudi je nanje kričala “sramota”, ozmerjali so jih z “lažnivci”. Kubanski komunisti so se morali “pobrati” iz soseske v svojih razkošnih mercedesih, medtem ko večina Kubancev nima avtomobilov ali pa vozijo še tiste izpred časov revolucije.

C. Š.

nazaj na vrh