Naročilnica tujina

Polja oznacena z * so obvezna

Veseli smo, da naše novice iz notranjepolitičnega in družbenega dogajanja, ki ga analizirajo številni ugledni intelektualci, spremljate tudi v tujini in tudi na ta način ohranjate stike s svojo domovino.

Če ste že naročnik tiskane izdaje tednika Demokracija, lahko za dodatnih 15,00 EUR celo leto prebirate še elektronsko izdajo tednika Demokracija. Če pa na tednik Demokracija še niste naročeni in bi se naročili samo na elektronsko izdajo revije, pa to zdaj lahko naredite za samo 119,99 EUR na leto. Privoščite si tednik Demokracija na dan izdaje tudi vi.

Niste vpisali ime in priimek

Niste vnesli teksta

Niste vpisali naslova in poštne številke

Niste vpisali telefonskse številke

 Sem že naročnik tednika Demokracija in naročam elektronsko izdajo tednika Demokracija za dodatnih 15,00 EUR na leto.   Naročam elektronsko izdajo tednika Demokracija za 119,99 EUR letno. 

 

S podpisom se strinjam s splošnimi pogoji, ki so objavljeni na spletni strani wwww.demokracija.si in dostopni na sedežu podjetja Nova obzorja d. o. o., Mivka 25, Ljubljana, Slovenija. Naročnino na elektronsko izdajo tednika Demokracija bom poravnal/a v enkratnem znesku po prejemu položnice. Ko bo naročnina poravnana, bom na zgoraj navedeni elektronski naslov prejel navodila za dostop do svoje elektronske izdaje tednika Demokracija.

  Refresh Captcha  
Niste prepisali znakov iz levega kvadratka
   
Pasica
Pasica
Pasica