V strelskem napadu pred lokalom ubit makedonski nogometaš

  • Napisal  Demokracija
Na zadnje je 28-letni Janušev igral za skopsko Lokomotivo, pred tem pa si je služil kruh tudi na Madžarskem. Na zadnje je 28-letni Janušev igral za skopsko Lokomotivo, pred tem pa si je služil kruh tudi na Madžarskem. Foto: Twitter

Mladi makedonski nogometaš Martin Janušev je sinoči umrl v strelskem napadu v skopskem naselju Aerodrom, potem ko ga je napadalec pred lokalom Red kafe s štirimi ali petimi metki iz bližine ustrelil v glavo in vrat, poročajo makedonski in srbski mediji. Prerešetanega Januševa so z zasebnim vozilom takoj prepeljali v bolnišnico, a je bilo prepozno.

Prijatelji so Januševa takoj po incidentu prepeljali v mestno bolnišnico Sv. Naum Ohridski, a mu zdravniki niso mogli več pomagati, saj je bil že mrtev.

"Mladeniča so pripeljali v bolnišnico, a ni več kazal znakov življenja. Kljub temu so ga zdravniki 40 minut poskušali oživiti, a neuspešno. Po tem so razglasili njegovo smrt," so sporočili iz makedonskega ministrstva za zdravje.

Oboroženi napad na nogometaša je potrdila tudi makedonska policija, ki napadalca, ta je takoj po dejanju pobegnil s kraja zločina, še išče. Prav tako za zdaj še ni znan motiv za krvoločen umor, še poroča srbski Telegraf.

Na zadnje je 28-letni Janušev igral za skopsko Lokomotivo, pred tem pa si je služil kruh tudi na Madžarskem.

nazaj na vrh