Zaključilo se je snemanje glasbene komedije Mamma Mia!

  • Napisal  Demokracija
Pripravite se na petje in ples, smeh in ljubezen! Pripravite se na petje in ples, smeh in ljubezen! Foto: kcs.si

Pripravite se na petje in ples, smeh in ljubezen! Zaključilo se je snemanje drugega dela muzikala, ki v kino prihaja poleti 2018.

Razposajena filmska ekipa je že zaključila svoje nekaj mesečno bivanje hrvaškem otoku Vis, ki je za potrebe filma postal grški otok Kalokairi, kjer so posneli prvi del. V slovo je nastal kratek video, ki ob zvokih Abbe razkriva prve posnetke težko pričakovanega nadaljevanja uspešnice, ki je pred natanko desetimi leti navdušila milijone gledalcev po vsem svetu. Pošiljamo pa tudi prve fotografije iz filma. Vabljeni k ogledu in objavi!

OGLED VIDEA IT'S A WRAP!

O FILMU:

Pričakujemo lahko obilico petja in plesa, ki odlikuje že prvi del, v katerem smo spoznali simpatično mladenko Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji uporniška mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev.

Filmska zgodba drugega dela se vrača v zgodovino in opisuje dogajanje, ki je pripeljalo do dogajanja, ki smo ga spoznali v prvem delu. V vlogi Donne bomo spet gledali in poslušali Meryl Streep, vračata pa se tudi Julie Walters kot Rosie in Christine Baranski kot Tanya. V vlogi hčerke Sophie bo spet nastopila Amanda Seyfried, medtem ko se Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård in Colin Firth vračajo kot njeni trije možni očetje Sam, Bill in Harry.

Mlado Tanyo bo igrala Alexa Davies, mlado Rosie pa Jessica Keenan Wynn, medtem ko bodo v vlogah mladih Sama, Billa in Harryja nastopili Jeremy Irvine, Josh Dylan in Hugh Skinner.

Slišali bomo lahko Abbine uspešnice, ki jih ustvarjalci prvega dela niso uporabili, manjkale pa ne bodo niti nekatere pesmi, ki so krojile zgodbo prvega dela.

Za težko pričakovano nadaljevanje je scenarij napisal Ol Parker (Eksotični hotel Marigold), ki je film tudi režiral.

****

IGRAJO: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper,Amanda Seyfried, Christine Baranski, Lily James, Josh Dylan, Hugh Skinner, Jeremy Irvine, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Andy Garcia in Cher

SCENARIJ IN REŽIJA: Ol Parker

ZGODBA: Catherine Johnson, Richard Curtis, Ol Parker

PRODUCENTI: Judy Craymer, Gary Goetzman

IZVRŠNI PRODUCENTI: Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd

ŽANR: Glasbena komedija

nazaj na vrh