Prelestna Kylie Jenner rodila hčerko

  • Napisal  V. D.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Kylie Jenner je rodila hčerko. Kylie Jenner je rodila hčerko. Instagram

Skrivnost morda res ni bila najbolje čuvana, a vendarle je Kylie Jenner uspelo poskrbeti za razburjenje na svetovnem spletu, ko je v nedeljo potrdila, da je rodila deklico. Oče je njen partner, raper Travis Scott.

 

Dobro obveščeni rumeni mediji so že dlje časa poročali, da je najmlajša od slavnih sester Kardashian-Jenner noseča. Zadnje tedne so se tudi vrstila ugibanja, da naj bi v kratkem objavila novico o tem, da je rodila. Medijski mrk, v kakršnega se je v zadnjem času ovila Kylie Jenner, je namreč za klan Kardashian povsem neobičajen.

In v nedeljo je težko pričakovana novica končno prišla. Da je minuli četrtek, 1. februarja, rodila hčerko, katere ime zaenkrat ostaja skrivnost, je 20-letna zvezdnica resničnostnih šovov razkrila na svojem profilu na Instagramu. Novica je kmalu imela več kot osem milijonov všečkov, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Obenem se je Kylie opravičila, ker se ni oglasila že prej, a poudarila, da svoje nosečnosti pač ni želela deliti s širno javnostjo. "Vedela sem, da bi moj otrok čutil vsak stres in vsako čustvo. Zato sem se odločila, da to izpeljem na ta način, za moje majhno življenje in za našo srečo," je pojasnila.

Obenem je na YouTubeu že tudi objavila 11-minuten video posnetek, v katerem je dokumentirala svojo nosečnost, vključno s solzami ob ultrazvokih, kopico nosečniških selfiejev in tudi trenutkov s svojimi slavnimi sestrami. Posnetek je v prvih 12 urah dosegel več kot 17 milijonov ogledov.

nazaj na vrh