Janet Jackson pri 50. letih povila prvorojenca

  • Napisal  STA, G. B.
Janet Jackson je pri petdesetih prvič rodila. Janet Jackson je pri petdesetih prvič rodila. Foto: Jo Anna / Wikipedia

Ameriška pop ikona Janet Jackson je pri 50. letih prvič postala mati. Kot je v torek sporočila njena tiskovna predstavnica, je pevka rodila zdravega sina, ki sta ga s soprogom Wissamom Al Mano poimenovala Eissa.

Pojasnila je še, da je porod potekal "brez stresa", pevka pa zdaj počiva. Drugih podatkov o novorojenčku, na primer, kje je bil rojen, iz pevkine ekipe še niso sporočili, poročajo tuje tiskovne agencije.

Ugibanja, da je Janet Jackson noseča, so se v javnosti pojavila aprila, ko je pevka preložila svojo turnejo Unbreakable. Tedaj je na družbenem omrežju Twitter objavila video posnetek, v katerem je oboževalcem sporočila, da prelaga turnejo zaradi "nenadne spremembe". Novico o nosečnosti je potrdila oktobra za ameriško revijo People, ko je pokazala tudi svojo fotografijo z velikim nosečniškim trebuhom.

Pevka, ki je zaslovela v 80. letih prejšnjega stoletja in je sestra še precej slavnejšega pokojnega Michaela Jacksona, je sicer precej diskretna glede svojega zasebnega življenja. Tudi poroke s katarskim poslovnežem Al Mano leta 2012 ni objavila takoj. Wissam al Mana je sicer njen tretji soprog.

nazaj na vrh