Eva Longoria je pokazala nosečniški trebuh v tesni beli obleki Izpostavljeno

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Igralka Eva Longoria naj bi rodila junija. V visoki nosečnosti še vedno nosi ozke oblekice in visoke pete. (foto: Twitter) Igralka Eva Longoria naj bi rodila junija. V visoki nosečnosti še vedno nosi ozke oblekice in visoke pete. (foto: Twitter)

43-letni igralki Evi Longorii se je pred nekaj meseci izpolnila velika življenjska želja, saj je zanosila. Z možem, mehiškim poslovnežem Josejem Antonijem Bastonom, pričakujejta prvega otroka, igralka pa naj bi rodila junija.

 

Toda visoka nosečnost igralki ne preprečuje opravljanju svojih obveznosti. Ta teden jo je v pogovorni oddaji gostil Jimmy Kimmel. Za to priložnost je izbrala odličen in pogumen nosečniški stajling.
Njen zaščitni znak - globok dekolte – je tokrat manjkal, vendar se Eva v nosečnosti ni odpovedala oprijetih kosov, kratih oblekic in visokih pet. Lepa nosečnica je bila videti zelo elegantno v beli opravi, oblečena v tesno, raztegljivo obleko, preko katere je poveznila bež kimono, medtem ko so njeni srebrni sandali poudarili pridih glamurja.

Spomnimo, po dveh neuspešnih porokah, je Eva v tretje našla srečo in sicer s sedem let starejšim Josejem, s katerim je v vezi od leta 2013 in se z njim leta 2016 poročila. Eva je bila prvič poročena  od leta 2002 do leta 2004 z igralecem Tylerjem Christopherjem, v letu 2007 pa se je poročila z NBA košarkarjem Tonyjem Parkerjem, s katerim sta se ločila leta 2010, ker jo je varal.

nazaj na vrh