Bieber iz nepredvidenih razlogov predčasno zaključil turnejo

  • Napisal  STA, G. B.
Bieber iz nepredvidenih razlogov predčasno zaključil turnejo Foto: Daniel Ogren / Wikipedia

Justin Bieber je napovedal, da iz nepredvidenih razlogov odpoveduje zadnje koncerte v sklopu turneje Purpose. "Justin ima rad svoje oboževalce in mu je žal, da jih mora razočarati. Zahvaljuje se vsem oboževalcem za neverjetne izkušnje, ki jih je na svetovni turneji Purpose doživel v zadnjih 18 mesecih," piše na njegovem Facebooku.

Bieber je kot prvega odpovedal sobotni nastop v teksaškem mestu Arlington in vse koncerte, ki mu sledijo. Imetnikom vstopnic bo povrnjen denar.

Kmalu po objavi obvestila o predhodni prekinitvi turneje, so Bieberja opazili blizu plaže Santa Monica. Za časnik TMZ je pevec povedal, da si bo v prihodnjih mesecih odpočil in se sprostil. Svojim oboževalcem je sporočil, da jih ima rad: "Mislim, da ste čudoviti. Opravičujem se vsakomur, ki se počuti razočaran ali izdan."

Bieber se je na svetovno turnejo, na kateri je predstavljal svoj četrti studijski izdelek Purpose, na katerem sta uspešnici Sorry in What Do You Mean?, podal marca lani. S turnejo je po navedbah Pollstarja lani zaslužil 163,3 milijona ameriških dolarjev.

Decembra lani je pevec napovedal nekaj dodatnih koncertov v Severni Ameriki in nekaj postankov po Aziji, a je sedaj te dodatne datume odpovedal. Pred nekaj dnevi je sicer zaokrožila novica, da je Bieberjev nastop na Kitajskem prepovedan, zaradi njegovega neprimernega obnašanja, navaja makedonska tiskovna agencija MIA.

nazaj na vrh