10.5 C
Ljubljana
četrtek, 28 marca, 2024

Modrić bo ob vsaj 11-milijonski plači vendarle ostal v Madridu

Hrvaški nogometaš Luka Modrić po poročanju španskih medijev vendarle ostaja v Real Madridu. S klubom je dosegel dogovor, v skladu s katerim se mu bo na račun po novem steklo vsaj 11 milijonov evrov letno. Modrić se bo tako po plači izenačil s kapetanom belega baleta Sergiom Ramosom, poroča STA.

Modrić, ki je na nedavnem svetovnem prvenstvu Hrvaško popeljal do zgodovinske srebrne kolajne, se je klubskim soigralcem v luči vse glasnejših govoric, da ga želi v svoje vrste zvabiti Inter Milan, na treningih pridružil šele ta teden.

Triintridesetletnik trenutno uživa v vrhuncu kariere, poleg srebrne kolajne je bil namreč proglašen za najboljšega igralca svetovnega prvenstva, maja pa je z Realom še tretjič zapored osvojil ligo prvakov. Mediji so se v preteklih dneh razpisali, da je Hrvat nezadovoljen z višino plače v Realu, precej boljšo ponudbo pa naj mu poslali iz Italije.

Po dnevih ugibanj o Modrićevi usodi sta španska As in Marca poročala, da je vezist vendarle dosegel dogovor s klubom, v skladu s katerim bo njegova letna plača znašala vsaj 11 milijonov evrov.

“Njegova plača bo enaka plači kapetana Sergia Ramosa in bo le malenkost nižja od plače, ki jo prejema Gareth Bale,” je zapisala Marca. As, ki je pred dnevi Modrića v enem od prispevkov prosil, naj ostane v Madridu, pa je zapisal, da je odločitev o nadaljevanju kariere v španski prestolnici po posvetovanju z družino že sprejeta.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine