Ilegalni migrant v kavarni sredi mesta ukradel torbico, z njim so obračunali domačini Izpostavljeno

  • Napisal  Peter T.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Slika je simbolična. (Slika: Nova24TV) Slika je simbolična. (Slika: Nova24TV)

Ilegalni migrant je sredi srbske prestolnice poskusil okrasti neko dekle. Ko je pobegnil, so se za njim pognali domačini.

Ilegalnega migranta, starega okoli 18 let, je policija aretirala, potem ko je v kavarni nekemu dekletu ukradel torbico. Čeprav je policija sporočila, da so ga ujeli policisti, priča Zoran Aličić pravi, da so bili domačini tisti, ki so se zapodili in ujeli nepridiprava, poroča srbska Dnevna gazeta.

»Bilo je grozno. Ta migrant je imel na obrazu brazgotine, oblečen je bil v črn pulover in kavbojke. Vsem na očeh je zgradil dekletovo torbo in pobegnil,« je novinarjem povedala ena od prič, junak dogodka Zoran Aličić pa:

»Okoli 17.30 sem bil s prijatelji v kavarni Tramvaj v bližini spomenika Vuku. Takrat je vstopil ilegalni migrant, naročil pijačo in počakal, da dekle odide v toaleto. Potem je zbežal. Ko sem to s prijatelji videl, smo se pognali za njim. Ko smo ga dohiteli, je z nami poskušal fizično obračunati. Spet se je pognal v beg, a sem se vrgel nanj in ga zadržal,« je povedal Aličić.

Zoran Alčičić, junak, ki je ujel tatinskega migranta. (Slika: Facebook)

nazaj na vrh