Bill Clinton in James Patterson sodelujeta pri pisanju političnega trilerja

  • Napisal  B.S.
Bill Clinton bo soavtor političnega trilerja Bill Clinton bo soavtor političnega trilerja Foto: Roger H. Groun / Wikipedia

Nekdanji predsednik ZDA Bill Clinton ter znani ameriški pisatelj kriminalnih in akcijskih romanov James Patterson sodelujeta pri pisanju političnega trilerja z naslovom The President is Missing (Predsednik je pogrešan), ki bo izšel junija 2018. Podrobnosti o vsebini še niso znane.

Knjigo bosta skupaj izdali konkurenčni založniški hiši. Clinton ima pogodbo s podjetjem Albert A. Knopf, Patterson pa s podjetjem Little, Brown and Co.

Patterson piše in prodaja romane kot po tekočem traku, Clinton pa je izdal avtobiografsko uspešnico z naslovom Moje življenje.

Izdajateljski hiši sta sporočili, da bo knjiga edinstven amalgam intrige, napetosti in globalne drame iz najvišjih hodnikov moči s podrobnostmi, ki so lahko znane le predsedniku ZDA.

Patterson je sporočil, da je sodelovanje s Clintonom vrhunec njegove kariere, ker mu omogoča res zanimivo zgodbo. Clinton pa je sporočil, da je sodelovanje zelo zabavno, saj je Pattersonov oboževalec že dlje časa.

B.S.

nazaj na vrh