Prometna nesreča, povožena divjad, kršenje javnega reda in nasilje v družini

Policisti so včeraj v Pomurju obravnavali prometno nesrečo v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodov Foto: Matic Štojs Lomovšek. Policisti so včeraj v Pomurju obravnavali prometno nesrečo v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodov Foto: Matic Štojs Lomovšek.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali smo štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru ter povoženje divjadi.

 

Na področju kriminalitete smo v Gornji Radgoni obravnavali nasilje v družini. Osumljenki je bila odvzeta prostost in bo s kazensko ovadbo privedena k preiskovalnemu sodniku. V Radencih je bila obravnavana tatvina očal, v Veržeju poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

nazaj na vrh