Pijan se je zaletaval v avtomobile in pobegnil, policisti so ga izsledili

Slika je simbolična. (Slika: arhiv Demokracije) Slika je simbolična. (Slika: arhiv Demokracije)

V  torek pozno zvečer je neznani voznik v Škofji Loki med vožnjo poškodoval tri  vozila  in  s kraja pobegnil, poroča PU Kranj.

Policisti so objestneža včeraj izsledili in mu v postopku  odredili  tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je celo po enajstih urah od dogodka še vedno pokazal pozitiven rezultat.

Zbrana  obvestila  kažejo, da je voznik v torek okoli 22.30 v Škofji Loki s svojim  vozilom  zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča poškodoval tri pravilno parkirana vozila, po nesreči pa je s kraja pobegnil. Po dogodku je vozilo  doma  skril.  Kljub  temu  so  ga škofjeloški policisti z zbiranjem obvestil  uspeli  odkriti  in  ga  obravnavajo  zaradi povzročitve prometne nesreče. 

V postopku so mu včeraj odredili tudi preizkus alkoholiziranosti, kar  je  običajen  postopek, pri čemer je alkotest celo po enajstih urah po dogodku  pokazal rezultat 0,35 mg/l alkohola oziroma približno 0,7 promila. Vozniku  so  policisti  zato  odredili še strokovni pregled. Postopek proti njemu še poteka, še poroča PU Kranj.

nazaj na vrh