Maligani pustošijo po cesti - spet je pokalo!

foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije
Včeraj  pozno  popoldan so policisti v Radizelu ustavili 25-letnega voznika osebnega  avtomobila,  ki  je bil spredaj levo poškodovan, z levim prednjim kolesom pa je vozil praktično po platišču. Elektronski alkotest je pokazal, da  je  imel  voznik  v organizmu 0,70 mg/l alkohola. Naknadno so policisti ugotovili,  da  je vozilo poškodoval v Bohovi, nekoliko pred zaustavitvijo, kjer je trčil v zaščitno ograjo.
 
Včeraj, okoli 8. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na Celovški cesti, kjer je voznik tovornega vozila pri zavijanju odvzel prednost kolesarju. Kolesar se je v nesreči  lažje poškodoval. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Danes, nekaj po 2. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na Hladilnikovi cesti v Ljubljani. Policisti so ugotovili, da je voznica osebnega vozila, zaradi vožnje pod vplivom alkohola (0.79 mg/l) zapeljala na pločnik na levi strani vozišča, kjer je z vozilom nato trčila še v ograjo. V nesreči se ni poškodovala. Policisti so ji začasno odvzeli vozniško dovoljenje in bodo zoper njo napisali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.
nazaj na vrh