52 letnik umrl po trčenju v transformatorsko postajo, 34 letnik pa ob prevračanju vozila

Noč s petka na soboto je terjala dve smrtni žrtvi. Fotografija: Matic Štojs Lomovšek Noč s petka na soboto je terjala dve smrtni žrtvi. Fotografija: Matic Štojs Lomovšek

V prometni nesreči v petek okoli 14. ure pri kraju Žimarice je umrl 52-letni voznik tovornega kombija, potem ko je zapeljal z desnega roba ceste na travnati nasip in nato trčil v betonski objekt transformatorske elektro postaje, so danes sporočili ljubljanski policisti.

Voznik je vozil po regionalni cesti iz smeri naselja Podklanec proti naselju Sodražica. Na delu ceste, kjer vozišče poteka iz desnega nepreglednega ovinka v daljšo ravnino, je vozil preblizu desnega roba vozišča, zapeljal s ceste na travnati nasip, kjer je nato s sprednjo stranjo vozila trčil v betonski objekt transformatorske elektro postaje. Policisti bodo z zbiranjem obvestil glede okoliščin prometne nesreče nadaljevali, so zapisali v Policijski upravi Ljubljana.

V prometni nesreči sinoči okoli 23. ure blizu naselja Sveta Ana v Slovenskih Goricah je umrl 34-letni voznik osebnega vozila. Izgubil je oblast nad vozilom, zapeljal s ceste, med prevračanjem pa je padel iz vozila, nakar je to padlo nanj, so danes sporočili mariborski policisti.

34-letni slovenski voznik osebnega avtomobila, stanujoč v Avstriji, se je peljal po regionalni cesti iz smeri Svete Ane proti Zgornji Ščavnici. Zunaj naselja Sveta Ana je na strmem klancu navzdol izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s ceste. Med prevračanjem je padel iz vozila, pri tem pa je vozilo padlo nanj. Voznik je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

nazaj na vrh