Koprska minešta Mira Cerarja! Trgovina, da te kap!

  • Napisal  Vili Kovačič
Koper Koper Foto: Vir: Twitter

V Kopru so z županom na čelu obrnili ploščo. DavkoPLacevalciSeNeDamo smo ob tem razočarani, ne pa presenečeni. Kljub njihovemu izpadu bomo zbrali dovolj podpisov, kajti s Koprskega, Črnega Kala in Obale jih ni bilo veliko. Ni bilo prave energije. Je pa kljub temu župan Kopra na začetku opravil veliko delo, pri razkrivanju dolgoročne dimenzije in velikosti te korupcije.

Kot je razumeti župana Popoviča referenduma zdaj ne podpira več, mu pa tudi ne nasprotuje, kar pa je za nas vseeno, kajti štejejo samo podpisi. Upamo le, da akcije, ki kljub temu teče naprej, župan ne bo oviral kot to počno poslanci SMC s svojimi izgredi proti nabiranju podpisov širom po Sloveniji. O čemer pa bo govora posebej !  

Popoviču se ne gre čuditi, se pa čudimo Cerarju, da se tako izpostavlja pred volitvami, kajti ujeli smo ga v grmovju s spuščenimi hlačami, in medias res - med izvajanjem njegove najnovejše »etične« samoohranitvene transakcije, za katero mora javnost čim prej vedeti. Gre za trgovino z dinamitom, v kateri bo izgubil Cerar in ne Popovič. Trgovina je sledeča:

  1. Popovič je od Cerarja dobil zagotovilo vlade za dva sedeža predstavnikov občine Koper v nadzornem svetu Luke !
  2. Dobil je predvolilno obljubo, da bo Koper dobil dvotirno progo leta 20XX, ko bo Cerar najmanj že x –ti predsednik vlade, ki bo čistil posledice SMC-jevih izletov v samoohranitvene spremembe projekta malega diktatorja.
  3. In očitno je župan dobil obljubo vlade, da bo imel manj problemov s hitrimi obiski kriminalistov.

Da ne bo pomote, zadnjo policijsko preiskavo je nazadnje Popovič doživel prav na dan, ko je v Kopru objavil aktivno podporo referendumu.  

Trgovina, da te kap. Možna je le v Sloveniji, kjer nam v imenu etike vladajo povsem zmedeni in/ali visoko skorumpirani pravniki.

Ljubljana, 1106.2017

Vili Kovačič

DavkoPlacevalciSeNeDamo

nazaj na vrh