Mag. Branko Grims za Demokracijo: Absurdnost praznovanja dneva kolaboracije

  • Napisal  Branko Grims
Simbolična fotografija Simbolična fotografija Foto: arhiv Demokracije

Stara gorenjska modrost pravi, da če eni na druge kričijo: »Fašisti! Nacisti!«, drugi pa nazaj: »Socialisti! Komunisti!«, po dolinah med gorami odmeva samo še: »Isti, isti, isti ...!«

Danes, ko se Evropa zaradi petokolonaštva levičarjev sooča z resno nevarnostjo uvedbe islamskega totalitarizma – šeriata − in ko levičarji že povsem odkrito z roko v roki z radikalnimi islamisti uničujejo temelje na človekovih pravicah utemeljene civilizacije, je razumevanje skupnih ciljev in sodelovanja totalitarizmov pomembnejše kot kadarkoli doslej. Dan kolaboracije levičarjev s fašisti in nacisti, ki je pred nami, je za to odlična priložnost.

27. april − dan kolaboracije levičarjev s fašisti in z nacisti

Če parafraziramo Nobelovega nagrajenca Vaclava Havla, je laž nesmrtna duša levičarjev. V Sloveniji je potrjevanje te misli praznovanje spornega datuma, ki se vleče že sedemdeset let – 27. aprila. Po zgodovinskih dejstvih je 27. april vsebinsko izključno dan kolaboracije levičarjev s fašizmom in z nacizmom. V noči na 27. april leta 1941 namreč v Ljubljani niti po naključju ni bila ustanovljena Osvobodilna fronta, kot vedno znova lažejo levičarji, ampak je bila v resnici ustanovljena Protiimperialistična fronta za boj proti Angliji, Franciji in Ameriki − fronta komunistov torej za kolaboracijo s fašisti in z nacisti v boju proti demokratičnemu svetu. Slovenski levičarji so s tem v Ljubljani zvesto sledili Stalinovemu naročilu, ki je trdno verjel v trajno kolaboracijo internacionalnih socialistov z nacionalnimi socialisti in fašisti, saj so vsi izhajali iz istih marksističnih ideoloških temeljev in uporabljali iste zločinske metode.

Druga svetovna vojna se je začela tako uničujoče in silovito prav zaradi trdne kolaboracije nacistov, komunistov in fašistov. Poljska je padla v samo nekaj tednih zato, ker so z ene strani vanjo vdrli nacisti, z druge pa sovjetska Rdeča armada. Kolaboracija nacistov, fašistov in komunistov je formalno trajala dve leti – od poletja 1939, ko je bil podpisan pakt med nacisti (fašisti) in komunisti (Ribbentrop–Molotov) do poletja 1941, kar tretjino časa druge svetovne vojne. Dejansko pa se je kolaboracija med fašisti, komunisti in nacisti začela že mnogo prej. Nacistična koncentracijska taborišča so bila neizmerno zločinska zato, ker so se nemški nacionalni socialisti učili množičnih zločinov pri internacionalnih socialistih v koncentracijskih taboriščih gulaga v takratni Sovjetski zvezi (Rusiji). Pridobljeno zločinsko znanje so nacisti posredovali še fašistom. Prav tako so se pripadniki Gestapa šolali na akademiji Dzeržinskega v Moskvi pri tajni politični policiji (ČEKA/KGB) internacionalnih socialistov. Skupaj z nacisti so se šolali tudi komunisti iz nekdanje Jugoslavije s Titom na čelu, seveda tudi iz Slovenije ... Star slovenski pregovor pravi, da »gliha vkup štriha«.

Karl Marx je idejni oče nacizma in socializma

Dolgoletna kolaboracija med fašisti, komunisti in nacisti je nastala na istih temeljih. Zločinskost totalitarizmov 20. stoletja ima skupnega ideološkega očeta: ime mu je Karl Marx. Kadar levičarji v majicah s podobo Karla Marxa vpijejo proti rasizmu in proti holokavstu (genocidu) ter kažejo s prstom na druge, je to velikanska laž ali pa popolno neznanje (najbolj verjetno pa oboje hkrati ... pač levičarji ...). Prvi, ki je v zgodovini sploh zahteval holokavst, je bil namreč Karl Marx!! Tega se otroci v slovenskih šolah seveda ne učijo. Pa bi se morali. Karl Marx je prvi zahteval rasistični genocid – iztrebljenje »manj vrednih slovanskih« (!) narodov, ki morajo skupaj s še nekaterimi biti »iztrebljeni v holokavstu«. Neizprosno dejstvo je, da je v rasizmu in holokavstu Hitler bolj dosledno sledil navodilom Karla Marxa kot Stalin in njegovi levičarski nasledniki, ki na Marxa ves čas prisegajo! V resnici sta nacizem in socializem samo dva obraza enega in istega zla. Zločin je zločin in popolnoma vseeno je, ali je narejen v imenu razrednega boja ali rase.

Celoten komentar preberite v reviji Demokracija!

Mag. Branko Grims

nazaj na vrh