(VIDEO) »Današnji jugozombiji ne sprejemajo resnice. Od ideologije titoizma so prišli do spolne ideologije – evoluirali so od Marxa do riti.«

Željko Glasnović. (Slika: PrintScreen/YouTube) Željko Glasnović. (Slika: PrintScreen/YouTube)

»Komunizem je najbolj razdiralna in smrtonosna doktrina v zgodovini človeštva, ki ima korenine v boljševističnem satanizmu,« je v hrvaškem saboru dejal Željko Glasnović, poslanec poslanske skupine Neodvisni za Hrvaško.

Komunizem ni pustil za seboj le milijone žrte in uničenih življenj, ampak tudi moralno in duhovno opustošenje. Naredil je človeka brez hrbtenice in brez občutka odgovornosti. »Današnji jugozombiji se sprejemajo resnice. Od ideologije titoizma so prišli do spolne ideologije – evoluirali so od Marxa do riti,« je dejal Glasnović, ki je za zgled, kako se obračuna s komunizmom, dal Bolgarijo.

Ta je aprila 2000 s posebnim zakonom komunistično partijo razglasila za zločinsko organizacijo, vodilne partijce (v Sloveniji bi bil to denimo Milan Kučan) pa za neposredno odgovorne za namerno uničevanje tradicionalnih evropskih vrednot, moralni in ekonomski zlom države, sistematično kršenje človekovih pravic, zlorabo izobraževalnega sistema za politične namene, teror nad prebivalstvom in uničevanje človeških življenj.

Govor Glasanvića si lahko ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh